Contentmaker

jaarcontract 6 u/w

Ben jij creatief, initiatiefrijk en heb je een hart voor maatschappelijke thema's? Thuis Wageningen zoekt een contentmaker die ons helpt om onze impactvolle missie uit te dragen. We werken aan een inclusieve samenleving en een duurzame stad, en we inspireren mensen om hun eigen leiderschap te omarmen. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil!

Over Thuis Wageningen

Thuis Wageningen is een bruisende ontmoetingsplek in het hart van Wageningen, waar we met diverse projecten werken aan de wereld van morgen. Van het bevorderen van sociale inclusie tot het stimuleren van duurzame stadsontwikkeling, wij zetten ons in voor positieve verandering. Onze Thuismakers community, bestaande uit mensen met uiteenlopende achtergronden, is de drijvende kracht achter onze organisatie. Samenwerking, co-creatie en inclusiviteit staan bij ons centraal.

Wat ga jij doen?

Als contentmaker bij Thuis Wageningen speel je een cruciale rol in het vertellen van onze verhalen uit het domein Ontmoeting, en bij het versterken van onze merkidentiteit. Jouw doel is om te laten zien wat er in de Stadskamer en bij Thuisactiviteiten gebeurt, zodat er meer en meer mensen weten van onze mooie ontmoetingen tussen verschillende mensen én leefwerelden. 

Je taken omvatten:

 • Contentcreatie: ontwikkelen van diverse soorten content zoals artikelen, blogposts, afbeeldingen, video's en updates voor sociale media. Je doet onderzoek om te zorgen dat onze content zowel boeiend als relevant is, en werkt hierin samen met diverse Thuismakers.

 • Multimedia-productie: je bent (mede)verantwoordelijk voor het creëren en bewerken van visuele en audiovisuele content.

 • Contentplanning en -beheer: je maakt contentkalenders en beheert deadlines. Ook zorg je voor actief beheer van onze content op verschillende platforms.

 • Doelgroepgericht werken: je begrijpt onze doelgroepen en past de content aan om hun interesses en behoeften aan te spreken. Het opbouwen van betrokkenheid en interactie staat hierbij centraal.

Wie ben jij?

Jij bent voor ons de juiste contentmaker als je

 • Een creatieve geest hebt én doekracht; 
 • Ervaring hebt met contentcreatie en multimedia-productie;
 • Vaardig bent in contentplanning en -beheer;
 • Goed in staat bent om onze diverse doelgroepen te begrijpen en hierop in te spelen;
 • Een echte Thuismaker wilt worden die zich betrokken voelt bij onze missie en waarden!

Wat bieden we jou?

Wij zijn voor jou de juiste organisatie als je 
 • Een deeltijdbaan van 6 uur per week zoekt;
 • Een jaarcontract met een salaris volgens schaal 7 cao sociaal werk wil;
 • Op een inspirerende werkplek in het centrum van Wageningen wil werken;
 • De kans wilt pakken om bij te dragen aan betekenisvolle activiteiten, en deel wilt uitmaken van een diverse en dynamische community;
 • Samen wil werken met het (leukste ;-) Communicatieteam van Wageningen.

Sluit je aan bij Thuis Wageningen

Ben jij de contentmaker die met ons mee wil bouwen aan een betere toekomst? Stuur dan je motivatie en cv voor uiterlijk 10 maart '24 naar ons toe. We willen ook graag zien wat voor creatief werk je hebt gedaan, dus stuur een portfolio mee!

Heb je vragen? Stel die dan aan Inge de Boer (communicatiestrateeg) via communicatie@thuiswageningen.nl.

Bij Thuis Wageningen geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. We moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren, ongeacht achtergrond of overtuiging. Samen maken we Thuis Wageningen een plek voor iedereen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan projecten die écht het verschil maken.