ANBI-gegevens

2023 beloofd een mooi jaar te worden. Op het moment dat we dit projectplan schrijven bruist het in de Stadskamer. Jong en oud van alle genders zitten samen te breien in de Stadskamer. Scholieren zijn aan het werken. Zzp'ers gebruiken de Stadskamer als flexwerkplek. Een eenzame meneer komt koffie drinken en genieten van de levendigheid om zich heen. Een statushouder komt om nieuwe mensen te leren kennen. Tweedehands boeken worden meegenomen en eten dat anders wordt weggegooid wordt gered uit de koelkast van Foodsharing.

Ook het aantal activiteiten dat bij Thuis plaatsvindt, neemt toe. Steeds meer activiteiten dragen bij aan onze visie. Initiatiefnemers hebben weer allerlei mooie plannen voor Wageningen. En ook niet te vergeten: we hebben zelf een team dat klaar staat om deze energie voort te zetten, te ondersteunen en mooie kansen voor Thuis en de samenleving op te pakken.

Het is ook een spannend jaar, omdat dit het laatste jaar is van ons project 'van burgerinitiatief naar sociale onderneming'. Dat betekent dat Thuis na dit jaar voldoende projectinkomsten heeft om zelfstandig (zonder de subsidie van Stichting DOEN en het VSBfonds) haar medewerkers te betalen. In dit projectplan lees je wat Thuis in 2023 per domein gaat doen om invulling aan haar missie te geven aan haar doelen te verwezenlijken.

Contact

Jesper Broekhof

06- 19 10 41 12

jesper@thuiswageningen.nl