Algemene voorwaarden

voor het organiseren van activiteiten bij Thuis

Fijn dat je interesse hebt om bij Thuis een activiteit te organiseren! We willen graag dat alles soepel verloopt, dus hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Neem deze zorgvuldig door voordat je jouw reservering bevestigt.

Onze visie

1. Bij Thuis verwelkomen we activiteiten met een maatschappelijk doel, die verschillende groepen mensen samenbrengen, Wageningen levendiger maken of bijdragen aan talentontwikkeling en kennisdeling. Zoek je een plek voor een privéfeestje zoals een PhD-viering of verjaardag? Dan adviseren we je een andere locatie in Wageningen te kiezen.

Samen verantwoordelijk

2. Thuis is een gedeelde ruimte waar we samen zorgen voor een prettige sfeer. Houd rekening met andere gebruikers die mogelijk tegelijkertijd aanwezig zijn.

Duurzaamheid voorop

3. We moedigen het gebruik van ons servies aan. Mocht je toch wegwerpservies willen gebruiken, kies dan bij voorkeur voor niet-plastic opties.

Respect voor de omgeving

4. We houden rekening met onze buren. Let daarom op het geluidsniveau, zowel binnen als buiten. Activiteiten dienen na 21:00 uur binnen plaats te vinden zonder luidruchtige gesprekken buiten.

Zelfstandig de locatie openen en afsluiten

5. Buiten openingstijden ben je zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van Thuis. Kom tijdens openingstijden langs voor een uitleg en om de sleutel op te halen.

6. Mocht je de sleutel niet hebben opgehaald en een medewerker van Thuis moet komen, dan brengen we €25,- in rekening.

7. Niet teruggebrachte sleutels leiden tot een rekening van €300,- voor het vervangen van het slot.

Aansprakelijkheid

8. Normaal gesproken is Thuis niet aansprakelijk voor schade of vermissing van jouw materiaal. Mocht er toch aansprakelijkheid zijn, dan is deze beperkt tot het bedrag dat onze verzekeraar uitkeert.

9. Meld gebreken aan het gehuurde direct. Schade door nalatigheid valt niet onder onze verantwoordelijkheid, tenzij we het gebrek niet tijdig hebben verholpen.

Na de activiteit

10. Na afloop ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van de ruimte die je hebt gebruikt, inclusief de toiletten en de gang. Indien dit niet correct gebeurt, brengen we schoonmaakkosten in rekening.

11. Zet alle gebruikte materialen, inclusief alle meubels, weer terug op dezelfde plaats.

Regels en richtlijnen

12. Verkoop van eten en/of drinken is niet toegestaan.

13. Houd het alcoholgebruik matig. Sterke drank (>15%) is niet toegestaan.

14. Huisdieren zijn niet welkom.

15. Verzamel je gegevens van deelnemers? Zorg dan zelf voor de bescherming van deze privacygevoelige informatie zoals foto's of e-mailadressen.

16. Zorg voor een getrainde BHV-er bij activiteiten buiten openingstijden.

17. Gebruik alleen de meubels in de gehuurde ruimte, tenzij anders overeengekomen.

18. Activiteiten dienen uiterlijk om 23:00 te eindigen.

Annuleringsvoorwaarden

19. Bij annulering tot 14 dagen voor de datum brengen we €25 administratiekosten in rekening. Annuleer je binnen 14 dagen voor de activiteit, dan wordt 50% van de zaalkosten in rekening gebracht. Bij niet opdagen of annulering op de dag zelf, brengen we de volledige zaalkosten in rekening. Zorg ervoor dat je doelgroep tijdig op de hoogte is van een annulering. In geval van overmacht kunnen kosten worden kwijtgescholden, dit ter beoordeling van de beheerder van Thuis.

20. Door samen te werken en rekening te houden met deze voorwaarden, zorgen we voor een prettige en verantwoordelijke omgeving bij Thuis. We kijken uit naar je activiteit!