Ontmoeting

De eerste stap is vaak het moeilijkst.


We hebben elkaar nodig om de toekomst te veranderen. Er zijn radicale oplossingen nodig om complexe maatschappelijke problemen op te lossen. Zodra we elkaar weten te vinden ontstaan er nieuwe perspectieven en connecties. En dát is wat lokale transitiekracht nodig heeft: gelijkwaardigheid, verbinding en wederkerigheid. Zodat we samen verandering realiseren. 

Omdat het anders moet. Omdat het anders kan.  

Dit kan een ontmoeting met je doen

Betekenisvolle ontmoetingen vormen de kern van Onze Stadskamer. We geloven dat wanneer mensen van verschillende achtergronden, interesses en ervaringen samenkomen, er een bijzondere magie ontstaat. Ideeën worden uitgewisseld, perspectieven worden verbreed en vriendschappen ontstaan. Samen bouwen we aan een hechte community waarin iedereen een rol kan spelen.

Kom je binnen?

Onze Stadskamer is van dinsdag tot en met vrijdag geopend. 

Bezoek de Stadskamer van Thuis en ervaar zelf de unieke sfeer en mogelijkheden. Of je nu een freelancer, ondernemer of student bent, of als je gewoon op zoek bent naar een inspirerende plek: iedereen is welkom bij Thuis.

  • We hebben moderne faciliteiten, inclusief snel internet en stijlvol meubilair.
  • Er zijn volop mogelijkheden om gelijkgestemden én andere perspectieven te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.
  • Het is een gastvrije en inspirerende omgeving waar je nieuwe mensen en perspectieven ontmoet, en waar we resources delen: tijd en kennis, eten, kleding en planten.

Sluit je aan bij onze community en maak deel uit van een dynamische omgeving waar werken, ontmoeten en ontdekken samenkomen. Ontdek meer op onze website of kom langs bij Thuis.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Kom gerust langs

Vinden we leuk!

Adres
Stationsstraat 32
6701 AM in Wageningen

(4 minuten lopen vanaf het busstation)

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 13.30 - 16.30 uur


Onze locatie is rolstoelvriendelijk