Wageningen DOET

Een sprankje verandering begint bij jou!

Voel je soms die kriebel om iets moois te doen voor de wereld om je heen? Of droom je ervan om deel uit te maken van iets wat echt impact heeft? We snappen helemaal dat de eerste stap zetten, soms aanvoelt als het beklimmen van een berg. Maar raad eens? Je bent niet alleen!

We zien elke dag dat mensen met een beetje hulp en een schouderklopje bergen kunnen verzetten. En die dosis moed en vastberadenheid? Die zit al in je, geloof ons maar.

Wij willen samen met enthousiaste inwoners, inspirerende organisaties en andere maatschappelijke partners het onmogelijke mogelijk maken. We zetten ideeën om in actie en bouwen aan initiatieven die echt een verschil maken. Niet alleen voor onze eigen community, maar voor de hele wereld.

Misschien heb je al een idee dat je wilt delen, of misschien wil je gewoon je handen uit de mouwen steken voor een goed doel. Wat het ook is, we staan te trappelen om je te helpen jouw eerste stap te zetten.

Heb je zin om mee te doen? Sluit je aan bij onze beweging van positieve verandering en laat zien dat ook jouw ideeën tellen. Samen maken we het verschil! Het avontuur wacht op je! 🌱

We helpen je graag op weg!

We helpen je door te luisteren, mee te denken, door onze kennis te delen, je de weg te wijzen naar mensen die je kunnen helpen. En we zijn er zeker om je aan te moedigen! Dat doen we voor jou als individu en ook voor groepen,
organisaties en bedrijven.

Vul dit formulier in om aan te geven waarmee we jou kunnen helpen. 

Of stap eens binnen met je vraag.

Met jouw idee wordt Wageningen nog mooier, gezelliger, gezonder of groener. Wageningen DOET is onderdeel van Welsaam, een platform waar we je helpen je idee waar te maken. Je verzamelt mensen om je heen die ook enthousiast zijn. En dan? Je vindt hier hoe je jouw idee of initiatief kan laten groeien en ontwikkelen tot een project. WageningenDOET doet met je mee! 

Zelf alvast aan de slag?

Hier zijn een paar handleidingen om je op weg te helpen jouw plannen waar te maken: 

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op met Anika van de Peut, participatiecoördinator bij Thuis en projectleider voor 'Wageningen DOET'. Zij vertelt je graag meer over wat Thuis voor jou kan betekenen. Je bereikt Anika via anika@thuiswageningen.nl.