With love, me

8 dec, 20.00 uur - 22.00 uur (Inloop vanaf 19:45)

Als je de kans had om iets aan je tiener zelf te vertellen, wat zou dat dan zijn? We willen graag dat je met ons meegaat op DE reis van reflectie, expressie en misschien zelfs acceptatie.

We nodigen jou uit om getuige te zijn van een scala aan emoties, een sterk gemeenschapsgevoel dat je verzekert dat je niet alleen bent. Via onderstaande knop kun je je aanmelden. 15 dec, 20.00 uur - 22.00 uur (Inloop vanaf 19:45)

Heb je altijd al met je eigen lichaam willen praten en je vrij willen uiten? Heb je vragen willen stellen, complimenten willen geven, willen nadenken over het waarom of zelfs een beetje boos willen zijn op je lichaam? Met deze gelegenheid kun je kiezen voor kwetsbaarheid. 

Een moment om na te denken, jezelf te uiten en misschien te accepteren. Het is tijd om die brieven van je kladblok te versturen!

Wij nodigen je uit om getuige te zijn van een scala aan emoties, een sterk gemeenschapsgevoel dat je verzekert dat je niet alleen bent. 

tickets

We vinden het fijn als je erbij bent! 

Samen creëren we een plek die voor iedereen veilig voelt. 

Kaartjes kosten €11,- €6,- of €0,- met andere woorden: betaal wat je kunt. Als je wilt komen, maar niet genoeg resources hebt: laat het weten, we zoeken samen naar een oplossing.  

Dear performer,

Ben je verhalenverteller of dichter? Kom je dan met ons meedoen? 
Meld je hieronder aan met ons op te treden!