Open over depressiviteit

28-11-2022

Ontdek een nieuw perspectief!

Laten we eerlijk zijn: het leven kan soms ruk zijn. Mentale gezondheid is belangrijk voor iedereen. Maar je hebt soms ook inspiratie nodig, hoe pakken andere mensen het aan als ze zich neerslachtig voelen?

Daarom wordt er in Wageningen een tentoonstelling en allerlei activiteiten georganiseerd, zodat je (nieuwe) inspiratie krijgt, en een beetje lucht. Zo is er bijvoorbeeld een hele mooie voorstelling van portretten van ervaringsdeskundigen op de markt. De portretten nodigen je uit om te praten over jouw mentale gezondheid.

Thuis organiseert verschillende activiteiten om je te helpen:

  • Screening up the Dark - 29 november, 6 & 13 december om 18.00 uur
    Met de kille, donkere maanden die eraan komen, nodigen we je uit om samen met de CineForumWageningen-community depressies aan te pakken vanuit de artistieke interpretatie van leuke, gezellige en inspirerende films vanuit diverse perspectieven.
    Kijk op www.thuiswageningen.nl/screening-up-the-dark

  • With love, me - 8 december & 15 december om 20.00 uur
    Als je de kans had om iets aan je tiener zelf te vertellen, wat zou dat dan zijn? Heb je altijd al met je eigen lichaam willen praten en je vrij willen uiten? We willen graag dat je met ons meegaat op DE reis van reflectie, expressie en misschien zelfs acceptatie. Open microfoon-avonden met verhalen en poëzie. Kaarten via www.thuiswageningen.nl/with-love-me 

De eerste stap is vaak het moeilijkst!


Samen met inwoners, organisaties en de gemeente willen we een verschil maken voor Wageningen en de wereld. Heb je zelf een idee of wil je meehelpen? We helpen je graag op weg! Neem contact met ons op als je mee wilt doen.