Ontdek de kracht van samenwerking bij de Young Leaders Workshops

23-02-2024

Ben jij tussen de 15 en 30 jaar oud en bruis je van de energie om iets nieuws te leren? Spreekt de Nederlandse cultuur en samenleving je aan? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou! Elke maandag van 11 maart tot 29 april, tussen 19:00 en 21:00 uur, organiseren we bij Thuis Wageningen de Young Leaders – Make it happen workshops. Deze Engelstalige workshops zijn jouw kans om te groeien in wat je al goed doet, om anderen te inspireren en deel uit te maken van een internationale gemeenschap die positieve verandering teweegbrengt.

Wat staat je te wachten?

Bij deze workshops krijg je de kans om:

  • Je vaardigheden te verbeteren en evenementen te organiseren die echt een verschil maken.
  • Nieuwe vrienden te ontmoeten die jouw interesses delen.
  • Samen te leren en plezier te hebben.

En het mooiste van alles? Je ontvangt een door de EU geverifieerd certificaat als bewijs van je deelname en inzet.

Waarom meedoen?

Deze workshops zijn meer dan alleen een leerervaring; het is een kans om deel uit te maken van iets groters. Door samen te werken en van elkaar te leren, bouwen we aan een gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. Het gaat hier niet alleen om het opdoen van kennis, maar ook om het delen van ervaringen en het creëren van blijvende herinneringen.

Dus, spreek je een beetje Engels en ben je klaar om je horizon te verbreden? Dan is dit jouw moment. Laten we samen de handen ineen slaan en laten zien wat we kunnen bereiken als we onze krachten bundelen. Want samen maken we het verschil.

Zet die eerste stap naar positieve verandering!

Mis deze unieke kans niet om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een positieve impact op de samenleving. Meld je aan voor de Young Leaders – Make it happen workshops bij Thuis Wageningen. Laten we samen leren, groeien en een verschil maken.

We zien je graag elke maandag vanaf 11 maart. Aanmelden gaat via onderstaande knop.