Maak kennis met Siedie: een nieuwsgierige kracht met een hart voor mensen! 

07-06-2023

Toen we een paar weken geleden begonnen met werven van een Sociaal Innovator, hadden we niet kunnen bedenken dat we zo veel reacties zouden krijgen! Er zijn zo veel inspirerende mensen om ons heen...

Mag ik jullie voorstellen: Siedie, onze nieuwe collega! Ze heeft een ongelooflijke drive om de wereld om haar heen beter te begrijpen en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven.

Siedie is een open-minded persoon die ervan houdt om met mensen te praten en verbindingen te leggen. Ze is er altijd op gericht om anderen een veilige ruimte te bieden waarin ze zich vrij kunnen uiten. "Ik ben een mensen-mens en van de open kaart. Altijd met respect en liefde, zowel voor jezelf en de ander. Ik word nu eenmaal heel blij van rustig de tijd nemen van iemand, oog in oog, en dan langzaamaan die glinstering weer zien in de ogen… Als dat gebeurd denk ik echt 'My god, ik heb bijgedragen aan een moment in iemands leven waarnaar iemand kan teruggrijpen!". Haar oprechte interesse in anderen zorgt ervoor dat ze altijd bereid is om naar verschillende perspectieven te luisteren en een diepgaand begrip te ontwikkelen.

Naast haar werk hier bij Thuis Wageningen, werkt Siedie bij het Vrijwilligerscentrum Wageningen en is ze actief betrokken bij de Anti-Racism Association Wageningen. Haar betrokkenheid bij deze organisaties toont haar toewijding aan sociale rechtvaardigheid en inclusiviteit. 

We zijn heel blij dat Siedie de komende maanden Anika wil vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof! Wil jij een keer met haar kennismaken? Kom dan gerust een keer langs bij Thuis!